vielä palkkauksesta

Hei,
kehitysvammahuollothan taitavat monilla paikoilla järjestellä asiakkailleen kaikennäköistä vapaa-ajantoimintaa- osin lakiinkin nojaten, siis asiakkaan etua ajatellen, eiks jep...Mutta miten työntekijä esim. leireillä tai useamman päivän kestävillä retkillä? Työvuorotaulukothan on tehtävä? Ole sitten reissussa vaikkapa viisi päivää, minimaalinen ohjaajaporukka(muutenkin vähän hlökuntaa), yövy asiakkaiden kanssa(yleensä) ja palkkaa tulee kuten norm. viikolta.. Korvataanko teillä miten tunteja noilta pitkiltä reissuilta, saatteko minkäänlaista korvausta omasta "menetetystä"vapaa- ajasta, vai oletetaanko teidän tekevän humanitääristä vappaehtoistyötä....

Hei!
Tuosta palkkauksesta, meillä kuntatyönantaja maksaa 19 h/vrk palkkaa retkipäiviltä. En tiedä mihin se perustuu mutta ainakin on ajateltu ja toivottu että työntekijä voisi nukkua edes tuon 5 tuntia vrk jolta ei palkkaa makseta. Muu aika sitten ollaan aktiivisesti työssä ja järjestetään ohjelmaa ja hoidetaan asiakkaita.
Myös päiväraha maksetaan tietysti 50 % sena koska retkellä tarjotaan kaikki päivän ruuat myös hoitajille.
Kiitti vastauksestasi!
Teille siis maksetaan 19h/ vrk, tuleekos siihen sitten vielä mahdollisia ilta- tai yölisiä, miten teillä on järjestetty esim. leirillä/ retkillä mahdollinen yövalvonta?
Työssä ollaan työvuorolistan mukaan ja maksetaan ilta-, yö- ja sunnuntailisät jos retki on sellaiseen aikaan. Palkaton aika on 0:00 - 05:00 jolloinka pitäisi saada nukkua.
Työntekijät nukkuvat retkeläisten kanssa samoissa huoneissa ja avustavat tarvittaessa läpi yön.
Jos henkilökunnan majoitus järjestetään toiseen paikkaan, ei tietysti makseta palkkaa yöntunneilta muille kuin sille joka valvoo. Päiväraha maksetaan jokaiselle œ koska retken luonteeseen kuuluu että hoitajat ruokailevat yhdessä retkeläisten kanssa.
Moi.meille maksetaan kaikilta 24h retkistä palkka ja lisät tulee normaalisti, ilta.lauvantai ja pyhä. Minä en kyllä itse lähtisi juuri 8hpalkalla raskaille reisuille aina mikaan mut välitä tietty jep, että asiakkaat pääsevät jonnekin.
Hei Hellu =))
Meillekin maksettiin aivan samalla tavalla ennen, nyt tämä "etu" ollaan viemässä pois, vedotaan koulututusmatkoihin, kvtessiin, periaatteeseen jne.jne..
Millä tavalla teillä perustellaan tuota 24h käytäntöä, meillä ei tunnu kelpaavan mikään.. huoh...
Koska osa asikkaista tarvitsee hoitajan apua yölläkin ja ne pätkät mitä hoitaja saa nukkua ei ole sitä nukkumista todellakaan.Meilläkin taas osa hoitajista saa ja osa ei...eli vähä niinkö naaman mukaan, jos saa rumasti sanoa....Itse vaadin eka leirillä ollessani yöltäkin palkan ja sen sain ja saan edelleen.Tässäkin kannattaa olla itse kova koska omaa vapaa aikaa ei leirillä ole hetkeäkään, edes niitä ruoka tai kahvi tunteja.
Niinpä niin, eipä juurikaan nukkumisesta voi puhua, hetken tirsat ja taas kolisee jossakin =)) kuulostele rauhoituuko ja jos ei, käy katsomassa, mikä on meininki?? Lisäksi kenties vielä muuta mukavaa...toimii kuitenkin mielellään niin, ettei koko popula herää....
Niinhän se yleensä just menee, että kun yksi herää niin kohta avot n.3min niin kaikki on ylhäällä =)Leiri elämää....mut onhan se upeeta kun leiriläisillä hauskaa ja mukavaa ja sitä ei aina voi rahassa edes laskea....
tsiisus sentään, minäpä toivoisin, että siitä hauskuuden "järjestämisestä" tai "mahdollistamisesta" sais kohtuullisen korvauksen, olis sillä tavalla se homma hitusen mielekkäämpääkin, kun tietäs, ettei persnettoo tute(noin kuvainnollisesti)

Vastaa viestiin