viranomaiset

Opinpa sen että jos väsyn ja tarvitsisin apua, en enää sitä kenellekään myönnä, enkä ainakaan apua anele kunnan virkamiehiltä, niin on nuivaa suhtautumista kohdalleni sattunut. Leimattu vaativaksi äidiksi, vaikka olimme vain meille suunnattuja etuuksia vailla. Voimat oli tässä taistossa loppua kokonaan, siispä lopetan taistelemisen ja olen kuin eläisimme aivan normaalia lapsiarkea monivammaisen lapsemme kanssa.

Se vaatii voimia ja pitkäjänteisyyttä tuo viranomaisten kanssa asiointi. Jatkuvaa paperisotaa ja puhelinrallia..
Itse olen sen verran oppinut että minulla on tietokoneella kaikki tarvittavat liitteet kirjoitettuna ja tallennettuna, niitä vaan muuttelee ja tulostelee tarpeen mukaan liitteeksi.
Asuimme aikaisemmin eri kunnan alueella ja siellä sai jatkuvasti tapella ihan kaikesta. Nyt olemme asuneet vuoden päivät naapurikunnassa ja täällä kaikki menee hyvin. Että on se kumma, että kun kaikilla virkamiehillä pitäisi olla se sama linja, niin se kuitenkin loppujen lopuksi riippuu siitä ihmisestä joka siellä pöydän takana istuu.Ja myös siitä että miten tämä ihminen suhtautuu erilaisiin asioihin.
kvtl;n(kehitysvammaisten tukiliitto) sivuilta löytyy paljon hyödyllistä tietoa, oletko käynyt?
Toivon sinulle kovasti voimia, toivottavasti jaksat viedä asioita läpi.
Auringonpaistetta elämääsi.
-Katja.
kerroppa missä kunnassa asutte mekin voidaan muutaa sinne.
luulempa että olette asunut samassa kunnassa meidän kanssa. täälä vain ladelaan mihin pitää juosta edes kesälomaa ei saa pitää koska haluaa
uhkailaan. minä vaan menen aina valituksesta ylös päin alan kannatamaan ryhmäkanetta.
euroopan ihmisoikeuteen.
toivottavasti olette samaa mieltä

Vastaa viestiin