Pakokaasut

Kysymys 

HEi.Olen rv31+6 ja on alkanut mietityttämään vauvan terveys.Jos on altistuneena myrkyllisille hajuille niin miten pitkään pitäisi olla altistuneena kerrallaan/viikossa päiviä että se vaikuttaisi sikiön terveyteen?Jos esimerkiksi altistuu pakokaasulle joitakin päiviä viikossa ei pitkää aikaa kerrallaan niin vaikuttako sellainen sikiöön?Ja yleensä jos äidille ei tule oireita niin onko se vaarallista sikiöllekkään?Kiitos..Cara

Vastaus 

Hei, Sinulle ja kaikille muillekin tiedoksi, että aina kun kysymys koskee sikiölle haitallisia tai vaarallisia aineita, kannattaa soittaa Teratologiseen palveluun.

Me olemme myös soittaneet sinne, mutta yhä useammin he eivät ole voineet vastata kysymyksiimme, koska ne ovat vaatineet lisätietoa.

Pahoittelen, mutta en saa vastausta sinulle tähän, vaan sinun tulee soittaa teratologiseen palveluun. Tietopalvelun puhelin on (09) 4717 6500 ja palvelu on auki arkisin klo 9-12. Puhelu maksaa tavanomaisen verkkomaksun verran.

Tutki Verneriin jätettyjä kysymyksiä. Niistä ainakin yhdessä on käsitelty samaa asiaa. Siihen on vastattu helmikuun 16.päivä. Pahoittelen, mutta en saa tähän suoraa linkkiä.

Parhain terveisin,
Niina Sillanpää