Älä puutu mun asioihin -näyttely 3.-14.4.2019, Galleria Art Kaarisilta, Helsinki

ÄLÄ PUUTU MUN ASIOIHIN 3.– 14.4.2019.

Galleria Art Kaarisilta 
Tervetuloa avajaisiin tiistaina 2.4 klo 17 – 19!

Autismisäätiön taiteilijoiden ryhmänäyttelyssä esitellään teoksia, joita katsojan ei tarvitse lokeroida, luokitella tai määritellä.  Ei tarvitse toimia muiden odotusten mukaan.

ÄLÄ PUUTU MUN ASIOIHIN on Autismisäätiön asiakkaan lausahdus, joka äänestettiin näyttelyn nimeksi useiden muiden loistavien ehdotusten joukosta. Näyttelyyn valituilla teoksilla halutaan korostaa taiteilijoidemme itsemääräämisoikeutta vaikuttaa tekniseen toteutukseen, aiheeseen, ohjauksen tarpeeseen sekä viimeistelyyn.

Toinen osa Älä puutu mun asioihin -näyttelystä on esillä Kohtaamispaikka Keppulissa  4.– 17.4. 2019.  
Avajaiset torstaina 4.4. klo 13.

Autismisäätiö on kahden vuosikymmen aikana kasvanut valtakunnalliseksi palveluntuottajaksi ja Suomen autismiasian suunnannäyttäjäksi. Viime vuosien aikana Autismisäätiön taidetoimintaa on kehitetty yhä kunnianhimoisempaan ja ammatillisempaan suuntaan. Näyttelytoiminta on jatkuvaa koko ajan laajenevilla areenoilla Suomessa ja kansainvälisesti. Tiivis yhteistyö toisten erityistaidetoimijoiden, kuten Kettuki ry:n kanssa luo vankan pohjan erityistä tukea tarvitsevien taiteilijoiden esiinnousulle. Vuonna 2018 Autismisäätiön taidetoiminnassa työskentelevät taiteilijat osallistuivat mm. European Outsider Art konferenssiin Englannissa, Mäntän kuvataideviikoille ja tällä hetkellä maailmaa kiertävään Inside Outside Finland virtuaaliteokseen.

Galleria Art Kaarisilta
Elielinaukio 2 (Sanomatalo, 1. krs)
00100 Helsinki
puh. 0405103813
art(ät)kaarisilta.fi
www.artkaarisilta.fi
AVOINNA TI-PE 11-18, LA-SU 12-16