ART PEOPLE 17.4. - 12.5.2019, Galleria Art Kaarisilta

Kaarisillan kuvataideopiskelijat esittelevät tekemiään muotokuvia näyttelyssä Art People. Työt on tehty kuvataiteen eri menetelmillä; mukana on maalauksia, piirustuksia, video, valokuvia, veistoksia ja grafiikkaa. Kuvallisen ilmaisun perusopinnot kestävät kolme vuotta ja niistä valmistuu kuva-artesaaniksi.

Näyttelyssä on esillä teoksia kymmeneltä eri taiteilijalta: Katja Heikkilä maalaa luonto- ja maisema-aiheisia kuvia. Hän käyttää maalauksissaan vahvoja ja voimakkaita värejä. Salla Karppanen piirtää, sekä maalaa mallista eläimiä ja taruolentoja, omalla näkemyksellä. Kirsi Hermans piirtää eläinaiheisia piirustuksia puuväreillä.

Anne Korhonen pyrkii maalauksissaan ja keramiikkateoksissaan aina kolmiulotteisuuteen. Muotokuvat sekä koirat ovat lähellä sydäntä. Miika kurki aloitti maalaamisen 3-vuotiaana. Aiheet ovat ympäri maapalloa, erityisesti dinosaurukset ja supersankarit kiinnostavat. Joona Manninen vertaa taidettaan karkkipussiin jossa on sekä hedelmäkarkkeja sekä vähemmän makeita tummempia sävyjä.

Jyry Sirén maalaa mieluiten maisemia ja kaupunkikuvia. Ville Von Martens tykkää tehdä tauluja, erityisesti eläinaiheisia. Viljo Pertola on piirtäjä, maalaaja ja veistosten rakentaja, joka tekee enimmäkseen mytologioihin liittyvää taidetta. Välillä hän tekee myös nykytaidetta, kun sopii. ”Tykkää kaikista väreistä. On vaikeaa valita yksi niistä parhaakseni…”

Kaarisilta on Villähteellä Lahdessa sijaitseva taide- ja toimintakeskus. Kuvallisen ilmaisun ja musiikkialan koulutus järjestetään ammatillisena erityisopetuksena yhteistyössä koulutuskeskus Salpauksen kanssa. Näyttely on avoinna ti- pe kello 11-18 ja la-su kello 12-16. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Avajaiset tiistaina 16.4. kello 16-18, tervetuloa!

Galleria Art Kaarisilta
Elielinaukio 2 (Sanomatalo, 1. krs) / 00100 Helsinki
puh. 0405103813 /art(ät)kaarisilta.fi / www.artkaarisilta.fi
AVOINNA TI-PE 11-18, LA-SU 12-16