Etsitään vapaaehtoisia kertomaan tarinoita elokuvaan

Susanna Leinonen on yksi maamme tunnetuimmista koreografeista. Ajankohtaisia teemoja käsittelevät, visuaalisesti upeat teokset ovat poikkeuksetta olleet kansainvälisiä yleisö -ja arvostelumenestyksiä. Ryhmä on tunnettu Leinosen liikekielestä, joka kuvittaa ihmisyyden moninaisia, joskus myös pimeitä tuntemuksia. Ryhmä on esiintynyt 20 vuoden aikana yli 30 maassa. 

Ryhmä suunnittelee parhaillaan taide-elokuvaprojektia, joka toteutetaan vuosien 2021-2022 aikana. Elokuva tuo esiin tarinoita ja pohdintoja Suomesta ja onnellisuudesta. Projektin keskeisenä tavoitteena on moninaistaa kuvaa suomalaisuudesta. Se nostaa keskiöön ääniä ja tarinoita, joita ei yleensä kuulla. Ihmisten kertomukset kuvitetaan tanssin ja paikallisen luontokuvan keinoin. Vapaaehtoiset pääsevät halutessaan myös esiintymään elokuvassa. Esiintymiseen ei vaadita aikaisempaa kokemusta. 

Projekti etsii vapaaehtoisia kertomaan tarinoitaan elokuvaan. Olisitko sinä kiinnostunut? 

Susanna Leinosen ryhmä on aikaisemmin toteuttanut palkitut lyhytelokuvat 'Kalasatama in Motion' ja 'SEE | OBEY'. Ryhmän toimintaa tukee Taiteen edistämiskeskus, Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Helsingin kaupunki. 

Yhteydenotot:
Tinja Nieminen
Tuottaja
Susanna Leinonen Company
+358 50 512 9959
tinja(ät)susannaleinonen.com