Europe in Action 2021: SKILLS - Kansainväinen konferenssi virtuaalisena. Maksuton!

Europe in Action 2021: SKILLS on kehitysvammaiset ihmiset, heidän läheisensä ja ammattilaiset yhteiseen keskusteluun kokoava tapahtuma kaikille, jotka haluavat edistää ihmisten yhdenvertaisia mahdollisuuksia työllistyä ja osallistua kansalaisina yhteiskuntaan. Maksuttoman tapahtuman virallisena suojelijana toimii perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru.

Europe in Action -konferenssia on järjestetty vuosittain vuodesta 2003 eri puolilla Eurooppaa. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään ensimmäisen kerran etäyhteyksin virtuaalitapahtumana.

Konferenssin teema on SKILLS – Taidot. Keskustelemme siitä, miten kehitysvammaiset ihmiset pystyvät hyödyntämään taitojaan työelämässä ja yhteiskunnassa. Aihetta tarkastellaan sekä palkkatyöllistymisen että työ- ja päivätoiminnan kehittämisen näkökulmasta.

Ohjelma koostuu puheenvuoroista, työpajoista, videoista ja virtuaalinäyttelystä. Konferenssi antaa myös mahdollisuuden verkostoitua ja keskustella yhdessä.

Nelipäiväisen konferenssin ohjelmassa on luvassa puheenvuoroja ihmisoikeuksista, monimuotoisesta työelämästä, työelämän tulevaisuudesta ja siitä, mikä tekee ihmisen elämästä merkityksellisen. Puhujina apulaisprofessori Hisayo Katsui, futuristi Perttu Pölönen, filosofi Frank Martela ja yhteiskuntavastuujohtaja Jorma Mikkonen. Rinnakkaisohjelmissa teemoina on mm. osuuskuntatyöskentely, tuetun työn työhönvalmennus, omien taitojen tunnistaminen ja hyödyntäminen, tukea tarvitsevan ihmisen työllistyminen, työ- ja päivätoiminnan kehittäminen, kansalais- ja yhdistystoiminta. Konferenssin monipuolinen ohjelma tarjoaa tietoa ja innostavia esimerkkejä Suomesta ja muualta Euroopasta.

Tapahtuma on suunnattu kehitysvammaisille ihmisille, heidän tukijoilleen ja lähi-ihmisille, järjestöjen työntekijöille, vammaisalan ja muun julkishallinnon päättäjille ja työntekijöille sekä työnantajille.

Europe in Action -konferenssi on Kehitysvammaisten Tukiliiton ja Inclusion Europen yhteistyötapahtuma.

Kohdataan konferenssissa!
Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!