#Ihan Diginä -hankkeessa harjoitellaan digimaailman taitoja!

#Ihan Diginä! –hankkeen (2018-2021) tavoitteena on edistää erityistä tukea tarvitsevien nuorten ja nuorten aikuisten arjen ja toiminnan siirtymistä digitaaliseen aikaan, kohti monimuotoisempaa osallisuuden kokemusta.

Hankeessa järjestetään toimintaa, jossa digitaitoja voi harjoitella:

Digirinki:

Digirinki on Joensuun keskustassa viikoittain kokoontuva avoin ryhmä, jossa saa apua omiin digipulmiin ja voi kokeilla erilaisten digilaitteiden käyttämistä. Rinki kokoontuu maanantaisin klo.15-17, osoitteessa Kauppakatu 23 A, 2 krs. JOENSUU.
Torin Helmi, Honkalampi-säätiön kokoustila Olohuone.

Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen ja se on maksutonta. Voit siis tulla piipahtamaan tai sitten viettämään aikaa muiden digiasioista kiinnostuneiden kanssa. Toiminta on suunnattu erityistä tukea tarvitseville nuorille ja nuorille aikuisille, Pohjois-Karjalan alueella. Myös lähihenkilöt ja ohjaajat ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan.

Digirinki -juliste

Virtuaalinen digiklubi:

Virtuaalisella digiklubilla uusia ihmisiä tavataan videoyhteyden avulla pienryhmissä. Tämä tarkoittaa sitä, että osallistujat pääsevät osallistumaan keskusteluun vaikkapa omalta kotisohvalta käsin. Klubilla keskustellaan osallistujien toiveiden mukaisista aiheista. Tässä toiminnassa välimatkoilla ei ole merkitystä.

Virtuaalidigiklubit kokoontuvat joka maanantaina klo.17-18.

Klubille ilmoittaudutaan tästä linkistä.
Ilmoittautumislinkki löytyy myös hankkeen Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/ihandigina/
Ilmoittautua voi myös ottamalla yhteyttä Sariin/ 0503886659

Pyydäthän tarvittaessa apua ilmoittautumiseen tutulta tai läheiseltä. Ilmoittautumisen jälkeen Sari lähettää linkin virtuaaliklubille liittymistä varten. Linkki lähetetään osallistujalle sähköpostilla, WhatsAppilla tai tekstiviestillä. Lisäksi osallistuja saa kuvatuetun ohjeen keskustelualueelle liittymisestä.

Virtuaaliklubi -juliste