Kaarisilta Biennale 2019 palkintonäyttely: Ateljee Eivor ”Elämän juhla - Livets fest” 16.9.-11.10.2020

Ateljee Eivor on järjestänyt tuettua taidetoimintaa Porvoon Taidetehtaalla vuodesta 2018 alkaen. Sen taiteilijat työskentelevät pienryhmissä ammattitaiteilijoiden ohjaamina. Ateljeessa maalataan, tehdään keramiikkaa, piirretään ja tutustutaan eri taidemuotoihin taiteilijoiden kiinnostuksen mukaan. Vuoden 2019 aikana ateljeen toimintaan osallistui 29 henkilöä. Toimintaa ovat tukeneet: Suomen Kulttuurirahasto, Taiteen edistämiskuskus TAIKE, Tukilinja, Porvoon kaupunki, Aktiasäätiö ja Taidetehtaan säätiö.

Ateljee Eivorin taiteilijaryhmä palkittiin vuoden 2019 Kaarisilta Biennalessa. Nyt nähtävää palkintonäyttelyä, ”Elämän juhla - Livets fest”, työstettiin ensin ateljeessa syksyllä 2019, ja kun poikkeusaika pysäytti taidetoiminnan järjestämisen ateljeessa, työtä jatkettiin etänä ja pihoilla. Olemme uusi toimija tuetun taidetoiminnan kentällä ja Art Kaarisillan näyttely on meille tärkeä debyytti Porvoon ulkopuolella. Tukijat, apurahat ja uudet joukkoomme tulleet taiteentekijät ovat meille juhlan arvoiset. Näyttely koostuu maalauksista, joissa elämänmakuiset juhlat näyttäytyvät värikkäinä ilotteluina. Pöydät on katettu kakuin, kukin ja kuohuviinein.

Näyttelyn taiteilijat ovat: Anna-Stina Helander, Maarit Henriksson, Johanna Itkonen, Kaija Karvonen, Anne Kinnunen, Sanna Käkelä, Timppa Lintunen, Lea Metsola, Eveliina Narkilahti, Piritta Niskanen, Dan Sjöblom, Sakari Söderström, Elina Toivonen, Kenneth Wallenius ja Heljä Wiljander.

Lämpimästi tervetuloa!

Galleria Art Kaarisilta
Sanomatalo, 1.krs
Elielinaukio 2,
00100 Helsinki
Finland
art(ät)kaarisilta.fi
+358-405103813
www.artkaarisilta.fi
Avoinna ti-pe 11-18, la-su 12-16
Vapaa pääsy