No Labels No Walls -festivaali 23.- 24.9.2019, Helsinki

No Labels No Walls -ryhmän ensimmäinen yhteinen kaupunkifestivaali järjestetään Helsingissä 23. - 24.9.2019.

No Labels No Walls -festivaali tapahtuu 23.9.2019 keskuskirjasto Oodissa päivällä ja Alakulttuurikeskus Loukossa illalla sekä 24.9.2019 kulttuurikeskus Caisassa päivällä. Lisätietoa aikatauluista Facebookista.

Monitaiteellisessa kaupunkifestivaalissa on teatteria, musiikkia ja taidetta viidestä eri maasta, tekemistä lapsille, työpajoja, keskusteluja ja mahdollisuus omiin esityksiin.

Ohjelmassa on muun muassa italialainen teatteriryhmä Abraxa Teatro, Birgit Balzarn ohjaama laulua, tanssia ja huikeaa showta sisältävä Ramadantanssi, itävaltalaista video- ja performanssitaidetta, naurujoogaa, keskustelutilaisuuksia ja työpajoja kansalaisuudesta, köyhyydestä ja osallisuudesta, naamio- ja nukketyöpaja, sormivärejä, pelejä, lyhytelokuvia ja videotaidetta sekä mahdollisuus päästä neulomaan Suomen pisintä kaulahuivia.

No Labels No Walls -verkoston näkemys on, että eristäminen ja leimaaminen ei ole koskaan tasa-arvoa ja että se mikä yhdistää meitä voimakkaampi asia kuin se mikä mikä erottaa meidät toisistamme! Kaikki leimat, stigmat ja meitä erottavat muurit estävät todellisen tasa-arvon toteutumisen.

Tämän vuoksi ryhmän perustajaorganisaatiot, Kukunori ja The Strindberg Laboratory, haluavat tarjota mahdollisuuden ihmisille tulla yhteen luomaan uusia taiteellisia ja sosiaalisia tapoja toimia tasavertaisesti, luomalla liikkeen mikä pyrkii maailmaan, jossa toteutuu periaate: No Labels No Walls.

Lisätietoja löydät festivaalin kotisivulta