POP - Miika Kurki, Joona Manninen, Hanna Nieminen, Aleksi Pietikäinen 4.8. - 5.9.2021, Galleria Art Kaarisilta, Helsinki

Neljän taiteilijan näyttelyn aiheet kumpuavat populaarikulttuurin ja viihteen maailmasta. Maalauksista, piirroksista ja keramiikasta koostuvan näyttelyn taiteilijat työskentelevät Kaarisillan taidestudiossa.  

Miika Kurki kuvaa teoksissaan ihmisiä, supersankareita, dinosauruksia ja eläimiä. Hänen värinsä ovat vahvoja ja ääriviivat rajattu selkeällä mustalla. 

Joona Mannisen teokset kuvaavat lähinnä populaarikulttuurin ilmiöitä, mutta piirrosten ja maalausten joukkoon mahtuu myös henkilökuvia ja musiikkikappaleisiin liittyviä teoksia. 

Monipuolisesti maalauksia, keramiikkaa ja taidekäsitöitä tekevä Hanna Nieminen kuvaa teoksissaan herkkiä tunteitaan ja fantasiateemoja.  

Pääasiassa maalausten ja keramiikan parissa työskentelevän Aleksi Pietikäisen aiheet nousevat usein hänen lähiympäristöstään. Kotieläimet ja arkiset tavarat avaavat katsojalle tekijän maailmaa lämmöllä ja huumorillakin.  

Näyttely on avoinna ti-pe klo 11-18 ja la-su klo 12-16. Tervetuloa!

Galleria Art Kaarisilta

Sanomatalo, 1.krs

Elielinaukio 2,

00100 Helsinki

Finland

art(ät)kaarisilta.fi

+358-405103813

www.artkaarisilta.fi

Avoinna ti-pe 11-18, la-su 12-16