PUUSTA - näyttely, Kaarisillan taiteilijat ja Tapani Kokko 5.5.-30.5.2021, Helsinki

Näyttely esittelee Kaarisillan Taide- ja Toimintakeskuksessa toteutettua puunveistotyöpajaa veistoksin ja valokuvin. Kuvanveistäjä Tapani Kokko toteutti yhdessä Kaarisillan kanssa puun veistämiseen keskittyvän veistostyöpajan syksyn 2020 aikana. Työpajan aiheena oli ihmisen kuvaaminen sekä tutustuminen puun työstämiseen ja erilaisten työkalujen hallintaan.

Tapani Kokko luonnehtii omaa kuvanveistoaan tämän päivän primitiiviseksi puunveistämiseksi, jossa korostuu värikkyys ja runsas koristelu. Nämä elementit olivat lähtökohtana myös hänen vetämälleen Kaarisillan veistostyöpajalle, jossa Kokko halusi tuoda esiin puun työstämisen menetelmiä sekä koristeellisuuden mahdollisuuksia. Kurssi toteutettiin kahdessa osassa: ensin veistettiin ulkona ja myöhemmin syksyllä veistokset työstettiin loppuun maalaten ja koristellen. Kurssi oli hyvin hauska ja innostava.

Kaarisillan taiteilijat: Paul Gustafsson, Venla Hämäläinen, Aino Kataja, Joonas Mäkinen, Aleksi Pietikäinen, Rosalina Rosa, Taru Saarinen, Pinja Sydänmaa, Mikael Valjakka ja Matias Waris

Kiitokset Päijät-Hämeen Kulttuurirahastolle veistostyöpajan mahdollistamisesta!

Näyttely on avoinna ti-pe klo 11-18, la-su klo 12-16, tervetuloa!

Galleria Art Kaarisilta
Sanomatalo, 1.krs
Elielinaukio 2,
00100 Helsinki
Finland
art(ät)kaarisilta.fi
+358405103813
www.artkaarisilta.fi
Avoinna ti-pe 11-18, la-su 12-16