PWS-perheiden tuettu loma heinäkuussa on nyt haussa

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto (MTLH) järjestää yhteistyössä Kehitysvammaisten Tukiliiton Harvinaisten kanssa tuetun loman perheille, joiden perheenjäsenellä on PWS-oireyhtymä. Loma on STEA:n tukema ja osallistujat valitaan taloudellisin, sosiaalisin tai terveydellisin perustein.

Voimaa vertaisuudesta -perheloma järjestetään 24. - 29.7.2017 Kuntoutumiskeskus Apilassa, Kangasalalla. Kurssi on suunnattu perheille, joiden perheenjäsenellä on PWS-oireyhtymä.

Hintatiedot: Aikuinen 20 € / vrk, alle 17-vuotiaat lapset ilmaiseksi.

Lomapaikka järjestää täysihoidon ja loman ohjelman. Tukiliiton Harvinaiset ovat mukana lomalla tarjoten vetäjän ja ohjaajien lisäresursseja. Vetäjä järjestää vanhemmille vertaiskeskustelutilaisuuksia. Ohjaajat ovat sovitusti vanhempien vertaiskeskustelujen aikana perheen kaikkien lasten/vammaisten aikuisten tukena. Ohjaajat tukevat myös vammaisten osallistujien pääsyä mukaan loman toimintoihin.

Kurssille hakeminen: Hakuaika päättyy 24.4.2017. Lomia ja lomatukea haetaan lomatukihakemuksella joko sähköisesti tai tulostettavalla pdf-versiolla Maaseudun Terveys- ja Lomahuollolta. Hakemuksia voi myös tilata suoraan MTHL:ltä. Lomatukihakemus tulee toimittaa lomajärjestöön viimeistään kolme kuukautta ennen toivotun loman alkamispäivää.

Lisätietoa: Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto (www.mtlh.fi)