Räppii ja Ihmisoikeuksii -bileet, lauantaina 14.9. klo 15 - 20, Helsinki

Syyskuussa tapahtuu!

Verneri.net yhteistyökumppaneineen (mm. KVL, Tukiliitto & KVPS) järjestää kaikille nuorille avoimet ja maksuttomat ihmisoikeusbileet Helsingissä!

Tapahtumapaikkana on Nuorten toimintakeskus Happi, Sörnäisten rantatie 31, Helsinki.

Tapahtumassa esiintyvät MC KOO, Bomstikidi, Herkkuräbäri ja The Voice Band.

Lisäksi bileissä on DJ, karaokea ja workshoppeja, herkkuja ja muuta kivaa tekemistä!

Seuraa Verneri.netin uutisia ja somea, niin saat lisää tietoa tapahtumasta elokuussa!

Osallistu workshoppeihin!

Räppii ja ihmisoikeuksii -bileissä on workshoppeja, työpajoja, joissa voit harjoitella uusia taitoja! Voit osallistua yhteen tai kahteen workshoppiin. Yksi workshop kestää tunnin.

Jos haluat osallistua workshoppeihin, sinun pitää ilmoittaa siitä etukäteen. Ilmoittaudu täyttämällä lomake tästä linkistä!

Workshoppeihin osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä!

Teatteripaja ihmisoikeuksista (klo 15-16 & 16-17)

Tule rohkeasti tutustumaan teatteriharjoituksiin! Tunnin aikana pääset kokeilemaan yhdessä muiden kanssa vuorovaikutusharjoituksia teatterin keinoin. Ennakko-osaamista ei tarvita!

Kokeilutunnin ohjaajina toimivat teatteriopettaja Petri Mäkipää Teatteri Telakasta sekä suunnittelija Anne Vuorenpää Tukiliitosta.

Seksuaalisuuden ensiaskeleet (klo 15-16 & 16-17)

Seksuaalisuuden ensiaskeleet -teemapajoissa saat tietoa oikeuksistasi, seksuaalisesta kehityksestä, minäkuvan rakentumisesta sekä seksuaalisuuden iloista ja riskeistä. Teemapajassa käsitellään seksuaalioikeuksien vaikutusta omaan elämään sekä puretaan seksiin liittyvää epätietoisuutta ja salamyhkäisyyttä, jotta kukaan ei jäisi yksin näiden tärkeiden asioiden kanssa.

Teemapajat järjestää Jotta kukaan ei jäisi yksin -hanke. Tutustu hankkeeseen täällä: instagram.com/jottakukaan tai facebook.com/jottakukaan

Herkkuräbärin räppityöpaja (klo 15-16 & 16-17)

Herkkuräbärin räppityöpajassa harjoitellaan räppäämisen alkeita. Lisätietoa räppipajasta elokuussa!

Oletko tulossa ryhmän kanssa tai tuletko kauempaa?

Jos olet saapumassa bileisiin ryhmän kanssa tai kauempaa, ilmoitathan siitä laittamalla sähköpostia osoitteeseen verneri(ät)kvl.fi, jotta varmistatte sisäänpääsyn!

Bileisiin mahtuu noin 150 henkeä.

räppii ja ihmisoikeuksii -bileet 14.9.2019 klo 15-20, Helsinki