Sininauhaliitto on aloittanut uudestaan esteettömän mielenterveys- ja päihdetyön

Sininauhaliitto on aloittanut uudestaan esteettömän mielenterveys- ja päihdetyön.

JUURI NYT keräämme kokemustietoa eri tavoin vammaisilta henkilöiltä, mielenterveyskuntoutujilta tai pitkäaikaissairailta, jotka ovat huolissaan omista riippuvuuksistaan.

Kunnioitamme YK:n vammaissopimuksen ajatusta siitä, että asianosaisia on kuultava ja siksi kysely on tällä kertaa kohdennettu vain henkilöille itselleen, ei läheisille eikä ammattilaisille.

Kyselyyn voi vastata 7.10. 2018 saakka. Kysely on anonyymi, vastaajan nimeä tai yhteystietoja ei kysytä. Sininauhaliitto käyttää vastauksia esteettömien päihde- ja riippuvuuspalvelujen kehittämis- ja vaikuttamistyössä. Toivomme, että kysely tavoittaa mahdollisimman monta vastaajaa, joten jaathan kyselyä eteenpäin ihmisille, joita kysely mahdollisesti koskee. Kiitos!

OSALLISTU KYSELYYN TÄMÄ LINKIN KAUTTA >>> https://link.webropolsurveys.com/S/432E580E8B8CBB7D

Ystävällisin terveisin
Pirkko Justander
Kehittäjä
Sininauhaliiton EMPPA-työ

Sininauhaliiton EMPPA-työ eli esteetön mielenterveys- ja päihdetyö on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat esteettömyyttä ja saavutettavuutta mielenterveyteen tai riippuvuuksiin liittyvissä kysymyksissä. Työ on alkanut helmikuussa 2018. Empan nettisivut löytyvät osoitteesta www.emppa.fi ja meihin saa yhteyden parhaiten s-postilla osoitteesta emppa(ät)sininauha.fi