Sopeutumisvalmennusta FASD-aikuisille Tampereella

Kehitysvammaisten Tukiliitto järjestää ensi vuonna sopeutumisvalmennusta FASD-aikuisille Tampereella 7.-10.2.2019 ja 24.-26.5.2019.

Kurssi järjestetään yhteistyössä Kehitysvammaliiton FASD-työn kanssa. Se on tarkoitettu yli 18-vuotiaille nuorille ja aikuisille, joilla on FASD tai epäilys FASDista. Kurssi on omatoimisille ja vähän tukea tarvitseville henkilöille.

Kurssi on kolmiosainen: siihen kuuluu aloitusjakso (7.-10.2.2019), henkilökohtainen tapaaminen kurssijaksojen välissä (kotikäynti) sekä lopetusjakso (24.-26.5.2019).

Kurssilta saa tietoa, tukea, ymmärrystä ja vertaistukea. Kurssilla pyritään lisäämään itsetuntemusta ja sillä tavoin vahvistaa elämänhallinnan tunnetta.

Hae kurssille lähi-ihmisen kanssa!
Jokaisella kurssilaisella on lähi-ihminen, joka sitoutuu kurssiin. Lähi-ihminen ei tule mukaan kurssijaksoille. Lähi-ihmisen rooli on tukea kurssilaista esim. kurssin välitehtävässä.

Lähi-ihminen suorittaa omaa kurssiaan verkossa, tehden omia pieniä tehtäviään ja saaden tietoa.

Lähi-ihmisen rooli on tärkeä, mutta ei liikaa aikaa vievää tai vaativa. Lähi-ihminen voi olla joku, joka on jollain tapaa mukana kurssilaisen elämässä. Yleensä lähi-ihminen on joku omainen, ystävä, puoliso tai työntekijä.

Kurssin hakuaika päättyy 7.1.2019. Kurssilla on paikkoja jäljellä.

Kurssi on valtakunnallinen ja sen rahoittaa STEA Veikkauksen varoilla.

Lisätiedot kurssita sekä hakulomake löytyy sivuiltamme. Pääset sivuillemme tästä linkistä!

https://www.tukiliitto.fi/toiminta/mahti/hae-aikuisten-kurssille/