Vaalijala järjestää erityisen hyvän kesän avauksen 29.5.2021 klo 12-13.15

Takanamme on pitkä koronavuosi. Yli vuoden ajan olemme olleet omissa ryhmissämme sekä koronakuplissamme. Käymättä ovat jääneet myös teatteri-esitykset ja konsertit. Olemme varmasti jokainen kaivanneet yhdessäoloa ja juhlan tunnelmaa. Vaalijalan kuntayhtymän some-työryhmässä nousi ajatus erityisen hyvien kesäjuhlien järjestämisestä näinä poikkeusaikoina.

Hyvien kesäjuhlien järjestäminen massatapahtumana olisi haastavaa ilman hyviä tietoliikenneyhteyksiä sekä riittäviä sometaitoja. Onneksemme tämän koronavuoden aikana olemme oppineet käyttämään etäyhteyksiä ja toimittamaan asioita myös virtuaalisesti. Vaalijalan kuntayhtymä haluaa tuoda mahdollisuuden kaikille erityisille ja tavallisille ihmisille osallistua matalan kynnyksen kesäjuhliin omalta kotisohvalta, joko yksin tai yhdessä läheisten kanssa. Olemme saaneet yhteistyöhön kanssamme jyväskyläläisen ammattiteatterin Teatterikoneen, jonka interaktiivisen ohjelman tarkoitus on tuoda hyvää mieltä kaikille, sekä viedä pois koronan aiheuttamaa alakuloa ja ahdistusta. Huoli pois, kesä tulee sittenkin!

Vaalijalan kuntayhtymä haluaa jakaa yhteistä kesämieltä sekä iloista tunnelmaa erityisen ihanille ihmisille lähellä ja kaukana. Tapahtuma on kaikille ilmainen sekä kaikille avoin. Tapahtuma soveltuu erityistä tukea tarvitseville sekä kehitysvammaisille asiakkaille, heidän verkostoilleen, sukulaisille ja tuttaville. Siis ihan kenelle vaan, myös sinulle joka luet tätä tiedotetta. Erityisen hyvä kesän avaus järjestetään Vaalijalan facebook-sivuilla facebook live-lähetyksenä. Sen katsomiseen tarvitset vain facebook-tunnukset. Tule mukaan ja kutsu myös omat verkostosi!

Ystävällisin terveisin Vaalijalan kuntayhtymän sometyöryhmä

Tästä painamalla pääset taphtuman sivuille.

Lisätietoja:

Saara Pasanen, somevastaava, p. 044 3899 698 saara.pasanen(ät)vaalijala.fi

Ilkka Fritius, kuntayhtymän johtaja, p 050 60278 ilkka.fritius(ät)vaalijala.fi