VALEATERIA -näyttely, 26.9.-14.10.2018 Galleria Art Kaarisilta, Helsinki

Kaarisillan kuvataideopiskelijat esittelevät ensimmäisen opiskeluvuoden aikana tekemiään piirustuksia  ja veistoksia. Betonisten veistosten aiheena on ruoka ja piirustukset perustuvat  luonnon havainnointiin. Kuvallisen ilmaisun perusopinnot kestävät kolme vuotta ja niistä valmistuu kuva-artesaaniksi.

Näyttelyssä on annoksia yhdeksältä eri taiteilijalta. Katja Heikkilä pitää aasialaisesta ruuasta ja herkistä viivoista. Kirsi Hermansin maustaa työnsä voimakkailla väreillä. Salla Karppanen tekee töissään tarkkoja havaintoja, Anne Korhonen pyrkii töissään kolmiulotteisuuteen ja valitsee aiheekseen usein ihmisen. Miika Kurki tarjoilee näyttelyssä vuohenjuustopiirakkaa ja quatro stagionia. Joona Manninen vertaa taidettaan nyky-yhteiskuntaan, joka on hänen mielestään sekava ja epärealistinen. Viljo Pertola on valmistanut näyttelyyn ison spagettiannoksen. Jyry Sirén kiinnittää huomiota ruuan terveellisyyteen. Ville von Martens tykkää ranskanperunoista ja piirtämisestä.

Kaarisilta on Villähteellä Lahdessa sijaitseva taide- ja toimintakeskus. Kuvallisen ilmaisun ja musiikkialan koulutus järjestetään ammatillisena erityisopetuksena yhteistyössä koulutuskeskus Salpauksen kanssa.

Valeateria -näyttely on avoinna ti-pe kello 11-18 ja la-su  kello 12-16. Näyttelyn avajaiset ovat tiistaina 25.9. kello 16-18.

Näyttelyyn on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Teos: Jyry Siren, Marjapuuro (2018)

Yllä oleva teoskuva/ Jyry Siren: Marjapuuro (2018)

Galleria Art Kaarisilta
Elielinaukio 2 (Sanomatalo, 1. krs)
00100 Helsinki
puh. 0405103813
art(ät)kaarisilta.fi
www.artkaarisilta.fi

AVOINNA TI-PE 11-18, LA-SU 12-16