Vammaisten osallisuus -kampanjan filmin päärooliin haetaan esiintyjää

Yhdenvertaisuusvaltuutettu ja Ihmisoikeuskeskus toteuttavat ensi syksynä kampanjan vammaisten henkilöiden osallisuuden edistämiseksi.

Etsimme kampanjan filmin päärooliin vammaista henkilöä. Esiintymiskokemus on etu, mutta ei välttämätöntä. Toivomme pääosan esittäjältä heittäytymiskykyä, huumorintajua ja asennetta. Osallistumisesta maksetaan palkkio. Toivomme lisäksi, että pääroolin esittäjä voi toimia kampanjan kasvona ja osallistua esimerkiksi aiheesta medialle annettaviin haastatteluihin. Kampanjafilmin kuvaamiseen varataan yksi päivä ja kuvauspäivä sijoittuu elokuun alkuun.

Kampanjan kärjeksi tuotettavassa kampanjafilmissä viestitään satiiria ja huumoria hyödyntäen vammaisten henkilöiden yhdenvertaisuudesta. Kampanja keskittyy erityisesti vammaisten henkilöiden työllisyyskysymykseen ja näin osallisuuteen yhteiskunnassa. Työelämään kuuluminen on etuoikeus, jonka tulisi kuulua kaikille.

Kiinnostuitko?

Mikäli rooli kampanjafilmissä kiinnostaa, pyydämme lähettämään pikaisesti vapaamuotoinen esittelyvideo, jossa kerrot itsestäsi lyhyesti 1.7. mennessä. Videon teknisellä laadulle ei ole merkitystä, esimerkiksi kännykällä kuvattu riittää varsin hyvin.

Kampanjan suunnittelee yhdenvertaisuusvaltuutetun ja Ihmisoikeuskeskuksen kanssa viestintätoimisto Miltton.

Videon ja muut tiedustelut voi lähettää sähköpostitse jenna.jauhiainen(at)miltton.fi