Vuokatin hiihtokoulu järjestää soveltavan laskettelun lumitapahtuman sunnuntaina 2.2.2020.

LUMITAPAHTUMA VUOKATINRINTEILLÄ SU 2.2.2020 KLO 9.30–13.30 Lumitapahtuma Vuokatinrinteillä sunnuntaina 2.2.2020 klo 9:30-13:30.

Laskettelu ja lumilautailu ovat hauskoja ja vauhdikkaita harrastuksia, jotka sopivat kaikille. Erilaisten apuvälineiden avulla vauhdin hurmaan pääsee mukaan, vaikka laskijalla olisi jokin liikkumista rajoittava vamma tai haitta.

Vuokatin Hiihtokoulun Lumitapahtuma on matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, jossa erityistä tukea tarvitsevilla laskijoilla on mahdollisuus kelkka- ja pystylaskettelun sekä lumilautailun opetukseen yhdessä oman avustajan kanssa. On tärkeää, että myös perheenjäsenet, kaverit, henkilökohtainen avustaja tai opas saavat opetusta siihen, kuinka rinteessä voi laskea erityistä tukea tarvitsevan laskijan kanssa. Näin laskettelusta voi tulla osa yhteistä harrastusta! Opetuksesta vastaavat soveltavan alppihiihdon ohjaajat ja opetuksessa hyödynnetään soveltavan alppihiihdon ja lumilautailun välineistöä.

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta soveltavasta alppihiihdosta. Avustajalta toivotaan kohtuullista laskettelutaitoa.

Laskettelun / lumilautailun tutustumisen aika tulee varata etukäteen.

Kokeilun (50min / 100min) hinta on 20 € sisältäen tarvittavat välineet sekä hissilipun. Avustaja ilmainen. Perheenjäsenille tapahtumapäivänä päivälippu ja välineet -50%.  Osallistuminen ei sisällä vakuutusta.

Ilmoittautumiset 29.1. mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/EP/A623E12567181394

Lisätiedot: Iida Elomaa, puh. 050 468 3871, iida.elomaa(ät)vuokatinrinteet.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä tarvittavat tiedot:

  • Laskijan sekä avustajan nimi
  • Yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
  • Laskijan pituus / paino ja monon numero tai kelkkalaskijalla pyörätuolin istuimen leveys
  • Kuvaus vammasta / avustuksen tarve
  • Aikaisempi laskettelukokemus
  • Lupa valo- / videokuvaamiseen / haastatteluun
  • Muut tärkeät asiat, jotka ohjaajien on hyvä tietä