Hymypoika

Uuno sai hymypoika-patsaan, koska kuulemma "auttaa aina opettajia ja toisia oppilaita. Tulee myös kaikkien kanssa toimeen." Äiti ja isä, jotka tuntevat samassa hahmossa myös rakkaan raivoajan, eivät voineet pidätellä kevätjuhlassa kyyneliä. Onnea meidän hymypoika!

Uuno hymypoika-patsas kädessä.

Kommentit

Kiva. Anna mennä! Terkkuja Riikalle!
Lähettelen näitä aina Tansaniaankin RG:lle, entiselle työtoverilleni (Huomasin, että olette FB-kavereita), kun siellä netin aukemaninen on hankalaa, menee viestissä, usein kyllä valitettavasti kuvitta.
Kerrotaan terveiset Pico - ja kiitos!
Oikea osoite patsaalla tosiaankin! Tämä hymypatsas aukaisi kyynelkanavani. Että onnea vaan ja ansaittua kesälomaa, Uuno!
Ja meitä nauratti kun pojan itsensä slogan on ollut aina valokuvamallina: "Minä en hymmyile koskaan"

Mutta tärkeämpää se onkin, että toiminta on sen sorttista, että muut hymyilevät!
Voi ihanuus, (niin kuin blogiystäväni Leena sanoisi), olenpa iloinen Uunon ja vanhempienkin puolesta! Tämä patsas meni varmasti oikeaan osoitteeseen! Niin monta hymyä me blogin seuraajatkin olemme Uunon ansiosta saaneet. Komea on kevätjuhla-asukin :)
Arvokasta <3
Uunon päivä on tänään! Iloa ja valoa päivään koko perheelle!
Liikun vähän netin sivustoilla, mutta näin Uunon päivänä oli pakko! Ajattelen teitä lämmöllä ja pienellä ikävälläkin!!!
Hei Tiitu. Kiitos terveisistä! Meilläkin on ikävä sinua. Nähdään kesän aikana. Hyvää kesää teille.
Hei Satu + perhe!

Luin juuri Eeva-lehdestä kirjoituksen teidän perheestänne. Halusin kirjoittaa sinulle, enkä tiennyt minne, joten kirjoitin tähän blogiin sitten. Olen itsekin Pellosta kotoisin ja tiesin vanhempasi. Minulla itsellä on pieni poika, joten tarinanne kosketti minua syvästi. Vaikken teitä henkilökohtaisesti tunnekaan, niin en ole tainnut koko vuonna itkeä näin paljon, kun luettuani jutun Uunosta.
Halusin vain toivottaa perheelle oikein paljon voimia ja aina jos on ikävä hetki sinulla tai miehelläsi, niin turvautukaa läheisiinne. He ovat sitä varten. Rukoilen puolestanne. Ja iloitkaa kaikesta Uunon kanssa, sillä uskon itse että vain lapsi osaa iloita pyyteettömästi ja koko sydämestään pienistäkin asioista. Meiltä aikuisilta se joskus tahtoo varmaan unehtua. Ja uskon, että me itse opimme lapsiltamme paljon enemmän joka päivä, kuin mitä me voimme opettaa lapsillemme. Oikein hyvää syksyä teidän perheellenne! <3 <3 <3
Hei
rakas uusi ystävä,
Kiitos päivästä, miten olet tänään yhdessä yrityksenne kanssa ja
teidän

koko perheeni? Nimeni on LAHJAKORTTI Ann, Kuitenkin, haluan todella

luoda todellinen suhde sinuun ja edes olla hyvä ystävä me
kuten sinä

ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ritaannak2@gmail.com

uutta ystävää varten, jotta voin lähettää sinulle makeita kuvia ok im ei ole hyvä
lataa

  kuvani täällä syistä ok
ritaannak2@gmail.com

Lisää uusi kommentti